Patient Safety Movement Foundation kondigt vierde Annual Patient Safety, Science & Technology Summit aan

IRVINE, Calif.--()--De Patient Safety Movement Foundation kondigt de vierde Patient Safety, Science & Technology Summit aan, die op 22 en 23 januari plaatsvindt in het Laguna Cliffs Marriot in Dana Point, Californië.

Medische fouten zijn de op twee na grootste doodsoorzaak in de Verenigde Staten en leiden tot tweehonderdduizend overlijdensgevallen die te voorkomen waren. De non-profitorganisatie Patient Safety Movement Foundation heeft zicht formeel toegelegd op nul overlijdensgevallen die te voorkomen waren in 2020. Op de jaarlijkse top komen toonaangevende werknemers uit de gezondheidszorg, leiders uit de medisch-technologische branche, beleidsmakers en patiëntvertegenwoordigers en bespreken nieuwe uitdagingen op gebied van patiëntveiligheid, die zijn vastgesteld op de plenaire vergadering van de stichting.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Irene Paigah, 858-859-7001
irene@paigah.com

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Irene Paigah, 858-859-7001
irene@paigah.com