Delticom: Rengas123.com luo videon jälleenmyyjille

  • ”Pauli” kertoo, kuinka asiakkaat tehdään onnellisiksi
  • Yksi asia on selvä jälleenmyyjille: Yksi verkkokauppa kaikkiin asiakkaan tarpeisiin
Rengas123.com luo videon jälleenmyyjille (Graphic: Business Wire)

Rengas123.com luo videon jälleenmyyjille (Graphic: Business Wire)

HANOVER, Saksa--()--Rengas123.com in suuri verkkokauppa jälleenmyyjille Euroopan johtavalta renkaiden verkkomyyjältä Delticomilta antaa jälleenmyyjille tietoa verkko-ostojen eduista uudella animoidulla videolla. Pauli-hahmo, jälleenmyyjä ja videon tähti, esittelee leikkisällä tavalla, miten kaikki toimii: Vieraillessaan sivustolla Rengas123.com jälleenmyyjät ja korjaamot löytävät uskomattoman valikoiman erilaisia vaihtoehtoja ja laajan tuotevalikoiman renkaita, pyöriä ynnä muuta.

Osana päivittäistä liiketoimintaansa monet jälleenmyyjät etsivät tehokkaita ratkaisuja vastaamaan tuotevaatimuksiin tavalla, joka on kohdennettu ja joka myös säästää aikaa ja rahaa. He haluavat myös tyydyttää erilaisten asiakasryhmien erilaiset tarpeet. Andreas Faulstich, Delticom AG:n B2B-alueen johtaja, tunnistaa jälleenmyyjäasiakkaidensa tarpeet ja selittää: “Johtavana sähköisen kaupankäynnin yrityksenä, jolla on päteviä asiantuntijatiimejä, tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään liiketoiminnoissaan. Videossamme kerromme jälleenmyyjälle mistä on kyse nopeasti ja ymmärrettävästi.”

Andreas Faulstich jatkaa kertomalla muista tarjolla olevista tukivaihtoehdoista: Rengas123.com:in liikekumppanina jälleenmyyjä voi saada kilpailuetua ja marginaalietuja, sekä hyötyä markkinajohtajan dynaamisuudesta ja asiantuntijuudesta. Asiakkaamme voivat rekisteröityä ja käyttää Rengas123-sivustoa maksutta. Lisäksi voit suunnitella valikoimasi yksilöllisesti. Reilujen ja houkuttelevien hintojemme avulla jälleenmyyjä voi voittaa ja palvella asiakkaita eri näkökulmista ja erilaisilla autoilla parhaalla mahdollisella tavalla - koko vuoden ympäri.”

Asiantuntija huomauttaa myös, että Delticomilla on yli 15 vuoden kokemus renkaista ja sähköisestä kaupankäynnistä mukaan lukien B2B-liiketoiminnasta. ”Meillä on tänä vuonna käynnissä lukuisia erittäin houkuttelevia tarjouksia ja jälleenmyyjille meillä on tulossa vieläkin mielenkiintoisempia tarjouksia. Selittävä video on visuaalinen aloitus”, Andreas Faulstich jatkaa.

Sähköisen kaupankäynnin yritys hallinnoi tällä hetkellä 28 verkkokauppaa B2B-alueella 25 maassa. Rengas123.com pystyy palvelemaan asiakkaita vuoden ympäri mukavasti ja nopeasti, sekä hyödyntämään huomattavia resursseja - yli 2 miljoonan saatavissa olevan renkaan avulla merkkien Falken, Fulda ja VIKING premium-kumppanina. Jälleenmyyjäasiakkaat voivat myös saada lisäetua yksinoikeudellisista edullisista tarjouksista, laatumerkeistä Goodride, High Performer, Nankang, Star Performer ja Sunny. Suurista tilauksista on myös mahdollista saada alennusta. Käytännössä kaikkiin motorisoituihin kulkuneuvoihin, mukaan lukien moottoripyörät ja kuorma-autot/hyötyajoneuvot, saatavien renkaiden lisäksi tarjolla on myös kattavia teräksisiä tai alumiinisia pyöräsarjoja, noin 300 000 erilaista laadukasta varaosaa, tarvikkeita ja huippulaatuisia moottoriöljyjä. Kattava tuotevalikoima, erinomainen saatavuus ja nopea toimitus omista kaupoistamme ja kansainvälinen logistiikkarakenne, sekä 100 tavarantoimittajaa ympäri Euroopan tekevät Rengas123.com:ista houkuttelevan, luotettavan kumppanin jälleenmyyjille ja korjaamoille.

Katso rengas123.com videot: http://www.rengas123.com/yritysasiakkaaksi.html

Katso video YouTube-palvelussa: https://www.youtube.com/channel/UCAex-hYYRoQjK8UvIFn6prw

Delticom-verkkokauppa jälleenmyyjille ja verstaille: www.rengas123.com

Muita Delticom-verkkokauppoja Ruotsissa/Suomessa:

www.rengas-online.com

www.mprengas-online.com

Tietoa yrityksestä: www.delti.com

Rengastestit: www.rengastesti.com

Contacts

Delticom AG
Susanne Kindor-d’Unienville
www.delti.com
T: +49 511 93634852
E-Mail: susanne.kindor@delti.com

Release Summary

Rengas123.com in suuri verkkokauppa jälleenmyyjille Euroopan johtavalta renkaiden verkkomyyjältä Delticomilta antaa jälleenmyyjille tietoa verkko-ostojen eduista uudella animoidulla videolla.

Contacts

Delticom AG
Susanne Kindor-d’Unienville
www.delti.com
T: +49 511 93634852
E-Mail: susanne.kindor@delti.com