Delticom: Dinadack.com lägger upp ett videoklipp för återförsäljare

  • ”Kalle” avslöjar hur man gör sina kunder glada
  • Saken är klar för återförsäljarna: Det finns ett webbvaruhus som täcker alla kundbehov
Dinadack.com lägger upp ett videoklipp för återförsäljare

Dinadack.com lägger upp ett videoklipp för återförsäljare

HANNOVER, Germany--()--Dinadack.com, det stora webbvaruhuset i Sverige för återförsäljare av Delticom, Europas ledande däckförsäljare online, informerar sina återförsäljare om fördelarna med att handla via webben med hjälp av ett nytt animerat videoklipp. Försäljarfiguren Kalle, som har huvudrollen i klippet, förklarar på ett underhållande sätt hur det hela fungerar: När de väl har gått in på dinadack.com, kommer bilverkstäderna och återförsäljarna att upptäcka de otroliga valmöjligheterna och det stora utbudet av däck, hjuluppsättningar och mycket annat.

Varje dag på jobbet försöker många återförsäljare hitta lösningar som motsvarar vad de behöver av lämpliga produkter och sparar därmed både tid och pengar. Dessutom är de angelägna om att möta de varierande behov som finns inom olika kundgrupper. Andreas Faulstich, som är chef för business to business-området inom Delticom AG och vet vad hans återförsäljare vill ha, säger så här: ”Som ledande e-handelsföretag med erkända expertteam har vi som mål att hjälpa våra kunder att lyckas i sitt företagande. I videoklippet förklarar vi för återförsäljaren hur detta går till, på ett enkelt och kortfattat sätt.”

Andreas Faulstich går vidare in på andra aspekter av en affärsförbindelse som innebär fördelar för kunden: ”Som Dinadack.com affärspartner kan handlaren skaffa marginella och konkurrensmässiga fördelar och dessutom dra nytta av expertisen och dynamiken hos ett marknadsledande företag. Våra återförsäljare får gratis registrera sig på och använda Dinadack.com. Därutöver bestämmer man individuellt vilken omfattning ens beställning ska ha. Återförsäljarna kan vinna på våra justa priser och ge service åt kunder som har olika förväntningar och olika typer av fordon på bästa sätt – hela året om.”

Dessutom framhåller denna expert att Delticom har mer än 15 års erfarenhet av däckförsäljning och e-handel, där business to business-området är en del. ”Vi kör ett antal spännande kampanjer i år, och vi har ännu fler smarta återförsäljarkampanjer på gång. Det underhållande videoklippet är en visuell kick-off”, menar Andreas Faulstich.

I dag driver e-handelsbolaget 28 webbvaruhus inom business to business-området i 25 länder. Med över 2 miljoner däck på lager och som handelspartner till märkena Falken, Fulda och Viking, kan XY snabbt och smidigt skaffa fram omfattande varumängder. Återförsäljarna kan också få extra rabatt på exklusiva och prisvärda leveranser från kvalitetsmärkena Goodride, High Performer, Nankang, Star Performer och Sunny. De kan dessutom få rabatt på större orderingångar. Förutom däck till praktiskt taget alla slags motoriserade fordon, motorcyklar och lastbilar/nyttofordon kan intresserade beställare hitta kompletta hjuluppsättningar i stål och aluminium, runt 300 000 högkvalitativa reservdelar, tillbehör och motoroljor av hög kvalitet. Ett omfattande utbud, utmärkt tillgänglighet och snabba leveranser från våra egna varuhus och en internationell logistisk struktur plus hundratals återförsäljare över hela Europa gör dinadack.com till en attraktiv och pålitlig handelspartner för återförsäljare och verkstäder.

Se videoklippen på Dinadack.com: http://www.dinadack.com/ansok-om-aterforsaljarkonto.html

Se videoklippet på YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC7IzKisdhX57EnFe4VOjU0g

Delticom webbvaruhus för återförsäljare och bilverkstäder: www.dinadack.com

Andra webbvaruhus som Delticom har i Sverige:

www.dackonline.se

www.mcdackonline.com

Information om företaget: www.delti.com

Däcktester: www.dacktest.com

Contacts

Delticom AG
Contact:
Susanne Kindor-d’Unienville
T: +49 511 93634852
E-Mail: susanne.kindor@delti.com
www.delti.com

Release Summary

Dinadack.com, det stora webbvaruhuset i Sverige för återförsäljare av Delticom, informerar sina återförsäljare om fördelarna med att handla via webben med hjälp av ett nytt animerat videoklipp.

Contacts

Delticom AG
Contact:
Susanne Kindor-d’Unienville
T: +49 511 93634852
E-Mail: susanne.kindor@delti.com
www.delti.com