MPEG LA breidt bereik AVC-patentlicentie uit

DENVER--()--MPEG LA, LLC heeft bekendgemaakt dat de reikwijdte van zijn AVC Patent Portfolio-licentie op 15 mei een update heeft gekregen, zodat ze overeenkomt met de nieuwste AVC Standard-specificatie. Kijk op http://www.mpegla.com/main/programs/AVC/Pages/AgreementExpress.aspx.

De AVC Patent Portfolio-licentie stelt gebruikers van AVC in staat met één licentie toestemming voor het gebruik van patenten van meerdere patenthouders te krijgen, zonder dat daarvoor aparte onderhandelingen over specifieke licenties nodig zijn. MPEG LA stelt zich tot doel zo veel mogelijk intellectueel eigendom met betrekking tot AVC beschikbaar te stellen ten gunste van de licentiehouders. Iedere partij die een essentieel patent voor de AVC-standaard denkt te hebben en zou willen deelnemen aan de AVC Patent Portfolio License is welkom om haar patenten te laten beoordelen door experts van MPEG LA. Patenten worden opgenomen in de licentie als het deze als essentieel worden beoordeeld. Geïnteresseerden kunnen een document met voorwaarden en procedures rond patentinzendingen aanvragen op http://www.mpegla.com/main/programs/AVC/Pages/Licensors.aspx.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MPEG LA, LLC
Tom O’Reilly
Tel: 303.200.1710
Fax: 301.986.8575
toreilly@mpegla.com

Contacts

MPEG LA, LLC
Tom O’Reilly
Tel: 303.200.1710
Fax: 301.986.8575
toreilly@mpegla.com