The Internet Society: Mobiel internet cruciaal voor inlossen belofte van internet voor volgende miljard

WASHINGTON & GENEVA--()--The Internet Society heeft vandaag zijn Global Internet Report van 2015 gepubliceerd,www.internetsociety.org/globalinternetreport. Het rapport, dat The Internet Society jaarlijks uitgeeft, is dit jaar gericht op de impact van mobiel internet. De publicatie wijst uit dat ‘mobiel’ de toegang tot en het gebruik van internet fundamenteel heeft veranderd. Mobiel internet is bovendien cruciaal voor het inlossen van de belofte van internetaansluitingen voor nog eens 1 miljard mensen.

Steeds meer mensen krijgen toegang tot internet via hun mobiel. Momenteel zijn er meer dan 3 miljard mensen online en voor honderden miljoen mensen is de mobiel de primaire, of zelfs enige, toegang tot internet. Mobiel internet geeft bovendien de mogelijkheid alle in smartapparaten verwerkte functies te benutten via gebruiksvriendelijke apps.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Internet Society
Wende Cover, +1-703-439-2773
cover@isoc.org

Contacts

Internet Society
Wende Cover, +1-703-439-2773
cover@isoc.org