Phlexglobal kondigt afdeling Client Solutions aan

AMERSHAM, England & MALVERN, Pa.--()--Phlexglobal, specialistisch aanbieder van Trial Master File (TMF) and electronic Trial Master File (eTMF) voor de levenswetenschappelijke sector, kondigt een nieuwe internationale divisie aan: Client Solutions. Deze nieuwe tak voorziet Phlexglobals cliƫnten van TMF-expertise in processen, regelingen en systemen.

De nieuwe divisie staat onder leiding van de TMF-expert Karen Roy, die wordt aangesteld als senior vicevoorzitter Client Solutions. Karen is medeoprichtster van het TMF Reference Model, dat ze blijft promoten. Dankzij dit werk brengt ze de groep een weelde aan ervaring, die ze ook opdeed als hoofd bedrijfsontwikkeling van Phlexglobal.

Sharon Ames, een toonaangevende TMF-expert, versterkt de nieuwe afdeling als directeur. Sharon heeft meer dan 25 jaar ervaring in klinisch onderzoek en TMF vanuit het perspectief van verkopers, klinische onderzoeksvestigingen en organisaties voor uitbesteed onderzoek.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Phlexglobal Ltd
Gillian Gittens
Tel: +44(0)1494 720420
Email: info@phlexglobal.com

Release Summary

Phlexglobal, provider of TMF & eTMF solutions & services announces a new global division; Client Solutions, dedicated to providing its clients with TMF expertise in processes, regulations & systems.

Contacts

Phlexglobal Ltd
Gillian Gittens
Tel: +44(0)1494 720420
Email: info@phlexglobal.com