Hilton Worldwide juicht deelname Brazilië aan Amerikaans Global Entry Program toe

MCLEAN, Va.--()--Hilton Worldwide is blij met de beslissing van Amerikaans president Barack Obama en Braziliaans president Dilma Rousseff om Brazilië op te nemen in het Global Entry Program van de douane van de Verenigde Staten. De aankondiging volgde op een ontmoeting tussen de twee presidenten in Washington, waar ze spraken over bilaterale samenwerking, waaronder groei van wederzijdse handel en investeringen.

In een gezamenlijke verklaring kondigden de staatshoofden aan dat de Braziliaanse regering deelneemt aan het Global Entry Program. De presidenten verklaarden zich samen in te zetten om te voldoen aan de eisen van zowel het United States Visa Waiver Program en relevante Braziliaanse wetgeving, zodat Amerikaans en Braziliaanse burgers visumvrij kunnen reizen.

het Global Entry Program maakt het voor Brazilianen makkelijker naar de Verenigde Staten te reizen door vooraf goedgekeurde reizigers versneld toegang toegang tot het land te geven. Dit is een belangrijke stat voor de eventuele deelname van Brazilië aan het Amerikaanse Visa Waiver Program (VWP), als onderdeel van het Trusted Traveler Program van de twee landen. Het VWP vergemakkelijkt het reisverkeer tussen de Verenigde Staten en Brazilië nog verder door een einde te maken aan reisvisa voor tijdelijk verblijf in de VS of Brazilië.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hilton Worldwide
Chris Brooks, 703-883-5808
chris.brooks@hilton.com

Contacts

Hilton Worldwide
Chris Brooks, 703-883-5808
chris.brooks@hilton.com