Joerg Richter nieuwe vicevoorzitter Solution Management van Mediaspectrum

Joerg Richter (Photo: Business Wire)

MIAMI BEACH, Fla.--()--Mediaspectrum Inc. heeft vandaag aangekondigd dat Joerg Richter is benoemd tot vicevoorzitter van zijn afdeling Solution Management. Richter geeft uit hoofde van zijn nieuwe functie in nauwe samenwerking met het senior bestuur leiding aan de constante groei en ontwikkeling van het softwareplatform van Mediaspectrum. Dit platform ondersteunt momenteel de gehele keten voor ordermanagement en publicaties over meerdere kanalen voor enkele van ‘s werelds meest herkenbare mediaorganisaties.

“Joerg is een fantastische versterking voor het Mediaspectrum-team. Hij heeft meer dan zeventien jaar aan ervaring in het bedenken, bouwen en leveren van softwareoplossingen die zowel voor kostenbesparingen als omzet zorgen en zijn gericht op traditionele en nieuwe mediaondernemingen”, zei Alain, D. Bandle, ceo van Mediaspectrum. “Hij zal een cruciale rol spelen voor het blijvende succes van ons bedrijf.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediaspectrum
Susie Dougherty, +1 786-497-1881
Corporate Communications
sdougherty@mediaspectrum.net

Contacts

Mediaspectrum
Susie Dougherty, +1 786-497-1881
Corporate Communications
sdougherty@mediaspectrum.net