Ipswitch introduceert Free Network Manager's Toolkit

LONDON--()--Ipswitch heeft vandaag zijn Network Manager's Free Toolkit geïntroduceerd. Het pakket vereenvoudigt de dagelijkse werkzaamheden van IT'ers en helpt netwerk- en systeembeheerders met monitoring, probleemdiagnose en het oplossen van problemen, waaronder kwesties met betrekking tot packet routing, beheer van syslogbestanden en overdracht van configuratie.

"The Network Manager's Free Toolkit is een set nuttige tools die IT-professionals het leven makkelijker maken", zei Jeff Loeb, hoofd marketing van Ipswitch. "We begrijpen dat IT'ers onder druk staan om applicaties, servers en netwerken constant goed te laten presteren en ons nieuwe pakket is een gratis en nuttige hulpbron voor hen. De Network Manager's Free Toolkit is de nieuwste toevoeging aan onze familie van gratis tools die onze WhatsUp Gold-netwerkbeheerproducten aanvullen."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

TouchdownPR
Jacob Greenwood
+44 (0)1252 717040
ipswitch@touchdownpr.com

Contacts

TouchdownPR
Jacob Greenwood
+44 (0)1252 717040
ipswitch@touchdownpr.com