Beroemdheden en hoogwaardigheidsbekleders naar eerste vertoning Anasy Media's The Tainted Veil

LONDEN--()--Meer dan 75 genodigden waren maandag aanwezig bij een vertoning van de documentaire The Tainted Veil van Anasy Media. De documentaire komt voort uit een samenwerking tussen filmmaker Ovidio Salazar, Nahla Alfahad en Mazen Al Khayrat. The Tainted Veil gaat over de oorsprong van de hijab. De film behandelt maatschappelijke rol van de hijab en de implicaties en effecten die ertoe hebben geleid dat de hijab een bron van wereldwijd debat is geworden.

De documentaire, gemaakt vanuit het perspectief van krachtige vrouwen, laat moslims van over de hele wereld aan het woord over hun keuze de hoofddoek te dragen. De film, die door experts en academici wordt aangevuld met historische achtergronden, legt feiten over de hijab bloot en laat het publiek kennismaken met een kledingkeuze die lijdt onder een onjuiste voorstelling van zaken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

EPK, images and interviews:
Pyramedia
Hana Alhirsi-Evans
07835145443
hana.alhirsi@gmail.com

Contacts

EPK, images and interviews:
Pyramedia
Hana Alhirsi-Evans
07835145443
hana.alhirsi@gmail.com