Kleinste badgelezer verkrijgbaar in twee vormfactoren

pcProx(R) Nano Vertical & Horizontal Badge Readers (Photo: Business Wire)

ROLLING MEADOWS, Ill.--()--RF IDeas, Inc., een toonaangevende vernieuwer en fabrikant van badgelezers voor werknemers, heeft vandaag de release van zijn pcProx® Nano Readers aangekondigd.

RF IDeas introduceert het horizontale model van de pcProx Nano, die een aanvulling op de populaire verticale versie van de badgelezer is. De kleine maar sterke badgelezer maakt de weg vrij voor flexibiliteit in de vele toepassingen voor authenticatie, tracking, controle, beveiliging en meer. De pcProx Nano maakt probleemloze identificatie mogelijk voor mobiele werknemers op reis, die met een eenvoudige haal met de badge voldoen aan maatregelen voor authenticatie en toegang. Daarmee verdwijnt de noodzaak van vervelende gebruikersnamen en wachtwoorden, maar houden werknemers zich nog altijd aan het heersende veiligheidsbeleid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

RF IDeas, Inc.
Arlene King
Marketing Manager
Ph: (866) 439-4884 Ext: 480
E: Marketing@RFIDeas.com

Contacts

RF IDeas, Inc.
Arlene King
Marketing Manager
Ph: (866) 439-4884 Ext: 480
E: Marketing@RFIDeas.com