Onderzoek Limelight Networks toont snel stijgende consumptie digitale content

Limelight Networks’ The State of Digital Downloads report reveals nearly half of Millennials are more likely to download content than just one year ago. (Graphic: Business Wire)

TEMPE, Ariz--()--Limelight Networks, een wereldleider in de verspreiding van digitale content, heeft dinsdag de resultaten bekendgemaakt van zijn onderzoek naar digitale downloads. Uit State of Digital Downloads blijkt dat consumenten voortdurend aangesloten zijn en steeds meer content toevoegen en updaten op hun telefoons en andere online apparaten. Het onderzoek toont verder aan dat consumenten, vooral de Millennial-generatie, een vlekkeloze en consistente downloadervaring verwachten en eisen.

Andere onderzoeksresultaten illustreren de honger naar digitale content op smartphones, tablets, computers en spelcomputers. Van de Millennials geeft 49 procent aan dat het nu waarschijnlijker is dat ze content downloaden dan nog maar een jaar geleden. Voor alle ondervraagden samen is dat 43 procent.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

fama PR on behalf of Limelight Networks
Ted Weismann, 617-986-5009
limelight@famapr.com
or
Investor Inquiries:
ir@llnw.com

Contacts

fama PR on behalf of Limelight Networks
Ted Weismann, 617-986-5009
limelight@famapr.com
or
Investor Inquiries:
ir@llnw.com