Limelight Networks versimpelt de bezorging van digitale bestanden

TEMPE, Ariz.--()--Limelight Networks, een wereldleider in de bezorging van digitale content, heeft dinsdag een oplossing gepresenteerd voor fabrikanten van software en apparaten om de end-to-end-bezorging van digitale bestanden te optimaliseren. De Limelight Orchestrate voor Software- en Apparaatfabrikanten neemt de uitdagingen bij de kop waarvoor de steeds maar groeiende hoeveelheid aan en grootte van bestanden die bij eindgebruikers moeten worden bezorgd beide bedrijfstakken plaatst. De Orchestrate-oplossing maakt het bezorgingsproces van software aan eindgebruikers eenvoudiger met betrouwbare, snelle, veilige en schaalbare bezorging over de hele wereld, op iedere plaats en op ieder moment.

Uit Limelights recente onderzoek State of Digital Downloads bleek dat consumenten het huidige downloadproces moe zijn. Liefst driekwart van de respondenten verklaarde het downloaden van content op de een of andere manier frustrerend te vinden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.