Jefferies breidt valutahandel verder uit

NEW YORK--()--Jefferies Group LLC heeft vandaag aangekondigd dat het doorzet met zijn plannen voor de uitbreiding van zijn valutahandel. Faros Trading, dat Jefferies in april kocht van FXCM, is nu volledig geïntegreerd in Jefferies' eigen afdeling voor valutahandel.

Ray Kamrath, internationaal hoofd valutahandel van Jefferies zei: "Jefferies Foreign Exchange biedt klanten de hoogste kwaliteit bij het uitvoeren van handel, macro-economische analyse en tijdige strategieën met betrekking tot data en gebeurtenissen die valutahandel beïnvloeden. Klanten hebben de mogelijkheid op traditionele wijze locozaken, termijndeviezen, swaps, NDF's en opties te verhandelen met ervaren traders, maar ook via flexibele e-commercesystemen. Meer dan 25 professionals zorgen vanuit onze centra in New York, Londen en Singapore voor waardeverhoging. Na de overname van Faros Trading in April zullen doorgaan met het vergroten van onze mogelijkheden. We voeren een plan uit dat Jefferies als belangrijke partner in valutahandel positioneert."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jefferies
Richard Khaleel, +1-212-284-2556
rkhaleel@jefferies.com

Contacts

Jefferies
Richard Khaleel, +1-212-284-2556
rkhaleel@jefferies.com