Grootste bijeenkomst contentbranche van Japan CONTENT TOKYO opent volgende maand

Scene from CONTENT TOKYO 2014 (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Reed Exhibitions Japan organiseert het grootste B-to-B-platform voor de contentbranche van Japan: CONTENT TOKYO. Het evenement vindt van 1 tot 3 juli plaats in Tokyo Big Sight in Japan.

Het veelomvattende driedaagse evenement, dat anderhalf keer zo groot is als de editie van vorig jaar, trekt 1330 exposanten en 57 duizend bezoekers uit Japan en de rest van de wereld. De nieuwste, creatiefste en meest innovatieve producten en technologieën krijgen een podium op zes krachtige tentoonstellingen: LICENSING JAPAN, Production Companies Expo, Content Solutions Expo,Content Marketing Expo, Advanced Content Technology Expo en Creators’ Expo. Van individuele contentscheppers, productiemaatschappijen, licentieverschaffing en dienstverlening tot de creatie, het beheer en de distributie van content, CONTENT TOKYO bestrijkt alle aspecten van de sector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For press inquiries:
CONTENT TOKYO Show Management
Reed Exhibitions Japan Ltd.
Ena MASUI, +81-3-3349-8519
pr-eng.content-tokyo@reedexpo.co.jp

Contacts

For press inquiries:
CONTENT TOKYO Show Management
Reed Exhibitions Japan Ltd.
Ena MASUI, +81-3-3349-8519
pr-eng.content-tokyo@reedexpo.co.jp