Stormshield Network Security for Cloud Services, een oplossing van Arkoon Netasq, nu verkrijgbaar op AWS Marketplace

PARIJS--()--Arkoon Netasq, een dochteronderneming van Airbus Defence and Space en een belangrijke speler op de markt voor cyberveiligheid, biedt nu een oplossing die de Unified Threat Management (UTM) en de volgende generatie firewall combineert om te voldoen aan de eisen van organisaties die hun toegang tot Amazon Web Services (AWS)-omgevingen willen zekerstellen op schaalbare basis.

Met Stormshield Network Security for Cloud Services kunnen bedrijven en organisaties van alle soorten en maten profiteren van de cloud door het creëren van schaalbare oplossingen, met behoud van controle over hun webveiligheid en optimale beschermingsniveaus. Alle beveiligingsfuncties die beschikbaar zijn op Stormshield Network Security-toestellen zijn na een paar klikken operationeel.

Gezien het feit dat Stormshield Network Security for Cloud Services verkrijgbaar is op de AWS Marketplace, is Arkoon Netasq in staat om de toepassing ervan aan te bieden aan alle internationale gebruikers van AWS-omgevingen.

Matthieu Bonenfant, Stormshield Product Marketing Director, verklaarde: "Deze toepassing biedt een operationele oplossing voor bedrijven die een virtuele appliance willen gebruiken voor de bescherming van AWS cloud-omgevingen. Stormshield Network Security for Cloud Services versterkt ons bestaande gamma van virtuele appliances die al een groot aantal cloud-omgevingen beschermen.."

Over Arkoon Netasqwww.stormshield.eu
Arkoon Netasq, een volledige dochteronderneming van Airbus Defence and Space, beheert het merk Stormshield en biedt wereldwijd innovatieve complete beveiligingsoplossingen voor de bescherming van netwerken (Stormshield Network Security), werkstations (Stormshield Endpoint Security) en data (Stormshield Data Security). Deze volgende generatie vertrouwde oplossingen zijn gecertificeerd volgens de hoogste Europese normen (EU RESTRICTED, OTAN en ANSSI EAL4+), zorgen voor de bescherming van strategische informatie en worden ingezet via een netwerk van distributiepartners, integrators en operators in bedrijven van alle maten, overheidsinstellingen en defensie-organisaties over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Arkoon Netasq
Contactpersoon voor de pers
Maggie Bergsma, tel.: + 49 89 31792626
mob.: +49 151 46188234
Hoofd Mediarelaties - Airbus Defence and Space
E-mail: maggie.bergsma@airbus.com

Contacts

Arkoon Netasq
Contactpersoon voor de pers
Maggie Bergsma, tel.: + 49 89 31792626
mob.: +49 151 46188234
Hoofd Mediarelaties - Airbus Defence and Space
E-mail: maggie.bergsma@airbus.com