Deloitte Consulting LLP si vybral cloud společnosti Dimension Data

PRAHA--()--Dimension Data, společnost poskytující služby a řešení v oblasti ICT s celosvětovou působností a obratem ve výši 6,7 miliard amerických dolarů, dnes oznámila, že Deloitte Consulting LLP si vybrala Dimension Data jako poskytovatele cloudových služeb Managed Cloud Platform™ (MCP) pro zajištění infrastruktury jako služby. Jejich prostřednictvím bude Deloitte Consulting LPP poskytovat „Enterprise Application and Analytic workloads“ pro řízení, zpracování a analýzu zátěže v rámci poskytování služeb spojených s obchodními transformacemi.

Díky tomu bude Deloitte moci nabízet klientská řešení, jako jsou řízené analýzy a aplikace SAP, nadnárodním klientům na pěti kontinentech, zatímco Dimension Data bude řídit vrstvu infrastruktury formou služby, a poskytovat ji jako sdílenou platformu nebo jako privátní cloud.

Deloitte získá dostatečnou flexibilitu, pro vytvoření správného cloudu pro správnou aplikaci a s odpovídajícím výkonem díky možnosti volby mezi veřejným, soukromým a hybridním modelem cloudu od společnosti Dimension Data. Klienti budou moci těžit z výhod konzistentního výkonu a dostupnosti, špičkového připojení a zabezpečení, a to vše poskytované formou spotřebitelského modelu a na všech platformách.

„Kombinace řešení Dimension Data MCP a řešení pro obchodní transformaci společnosti Deloitte umožňuje klientům přizpůsobit své IT prostředky požadovaným obchodním výsledkům,” říká Shelley Perry, starší viceprezident pro výzkum a vývoj oddělení ITaaS společnosti Dimension Data. „Investujeme do nových, pokročilých technologií společností sdružených v EMC Federation a Cisco, aby si zákazníci mohli vybrat vhodnou strategii hybridního cloudu. Zároveň stávající podnikové aplikace migrované do cloudu doplňujeme všemi službami a funkcemi, kterých je v jejich případě zapotřebí, a tím zjednodušujeme transformaci IT.”

„Na trhu jsme svědky rychlého posunu směrem od obecného nízkorozpočtového cloud computingu k předplatitelům, kteří poptávají podniková cloudová řešení přizpůsobená konkrétním potřebám. Spojení podnikových produktů společnosti Deloitte, aplikace řízené analýzy, odborných kapacit v oblasti obchodní transformace, hybridní cloudové platformy společnosti Dimension Data a jejich technologické propojení s EMC umožní klientům rychlý a bezpečný posun směrem vpřed. Aktuální spolupráce s Dimension Data se bude týkat kompletního balíku produktů pro podniky a aplikací pro řízenou analýzu,” vysvětluje Paul Roma, šéf Deloitte Consulting, LLP.

O společnosti Dimension Data
Společnost Dimension Data plc byla založena v roce 1983 jako poskytovatel služeb a řešení ICT, který využívá svých odborných kapacit v oblasti technologií, celosvětové sítě zdrojů pro poskytování služeb a podnikatelského ducha pro urychlení naplňování ambicí svých klientů. Společnost Dimension Data je členem skupiny NTT. www.dimensiondata.com. Navštivte nás na Facebooku a LinkedIn, nebo nás sledujte na Twitteru

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

PRAM Consulting s.r.o.
Stanislav Přibyl, T: +420 736 684 268