TBWA\RAAD vertegenwoordigt VAE op Cannes International Festival of Creativity

UAE Young Lions Winners (Photo: Business Wire)

DUBAI, United Arab Emirates--()--Vandaag zijn de winnaars van de Young Lions Competition van de Verenigde Arabische Emiraten bekendgemaakt op een evenement van Dubai Media City (DMC). Het winnende team, dat bestaat uit Gabriel Noguiera de Gama en Guilherme Aguir Grossi van TBWA/RAAD, vertegenwoordigt de VAE op het Cannes Lions International Festival of Creativity in juni 2015. Daar maken ze kans op de felbegeerde Young Lions Award.

De in samenwerking met DMC georganiseerde Young Lions Competition van de Verenigde Arabische Emiraten is een onderdeel van het Cannes Lions International Festival of Creativity. Dit is 's werelds grootste prijzenfestival voor creativiteit. Het evenement brengt twaalfduizend mensen uit 94 landen samen en schotelt ze een week lang toespraken, workshops en lesprogramma's voor, wat de vonk van creativiteit en vernieuwing overbrengt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

for Dubai Media City
Alexa Hooft Graafland, +971-555-597-404
AHooftGraafland@bell-pottinger.com

Contacts

for Dubai Media City
Alexa Hooft Graafland, +971-555-597-404
AHooftGraafland@bell-pottinger.com