MyHeritage introduceert nieuw design van mobiele app voor familiegeschiedenis

Loading media player...

Introducing the MyHeritage mobile app for iOS and Android

TEL AVIV, Israël & LEHI, Utah--()--MyHeritage, platform voor het ontdekken, delen en bewaren van familiegeschiedenis, introduceert vandaag een nieuw design voor haar mobiele app. De verbeterde MyHeritage mobiele app voor iOS en Android maakt het mogelijk voor families in de hele wereld om hun familiestamboom te creëren, nieuwe voorouders en familieleden te ontdekken en het erfgoed te delen en bewaren, met een verbeterde en meer intuïtieve interface. MyHeritage heeft een sterke focus op mobiele diensten en heeft dan ook de opening van een nieuwe vestiging in Tel Aviv aangekondigd voor haar snel uitgebreidende team van mobiele ontwikkelaars.

Tot op heden hebben 4 miljoen mensen de MyHeritage app gedownload en het gebruik ervan neemt wereldwijd toe. In de afgelopen 3 maanden stond de MyHeritage app voor Android in de top 100 apps op Google Play in 40 landen, en momenteel in de top 5 apps in Apple’s App Store en Google Play in Denemarken en Noorwegen.

De Android versie is recent geselecteerd door Google als ‘uitgelichte app’ in meer dan 100 landen. Dit maakt MyHeritage de eerste organisatie op het gebied van familiegeschiedenis die een dergelijke waardering mocht ontvangen.

‘De toenemende populariteit van de MyHeritage app laat de groeiende belangstelling zien voor mobiele diensten en producten voor familiegeschiedenis, die hoge kwaliteit bieden’, aldus Mike Mallin, Chief Product Officer bij MyHeritage. ‘MyHeritage wil het voor iedereen mogelijk maken fascinerende ontdekkingen te doen rondom de familiegeschiedenis, op een ‘instant’ en betekenisvolle manier. Het nieuwe design van onze app is een belangrijke stap om dit te bereiken door middel van een verbeterde gebruikerservaring. Samen met ons snel groeiende team aan mobiele experts zijn we van plan nieuwe mogelijkheden te creëren voor onze gebruikers in 2015 en daarna.’

De MyHeritage app is gratis beschikbaar op Apple’s App Store en Google Play.

Bekijk een korte video over de MyHeritage mobiele app.

Over MyHeritage

MyHeritage is het platform voor het ontdekken, delen en bewaren van familiegeschiedenis. MyHeritage transformeert het ontdekken van familiegeschiedenis tot een toegankelijke, lonende activiteit. Haar wereldwijde community van gebruikers heeft toegang tot een enorme database van historische documenten, zeer diverse, internationale stambomen en geavanceerde zoek- en match technologie. MyHeritage biedt een gemakkelijke manier om familiegeschiedenis uit heden en verleden te delen en bewaren voor toekomstige generaties. MyHeritage is beschikbaar in 42 talen. Kijk voor meer informatie op www.myheritage.com

Contacts

MyHeritage
Willeke Binnendijk
Country Manager Nederland
Telnr: 06-83 65 03 93
Email: willeke@myheritage.com

Contacts

MyHeritage
Willeke Binnendijk
Country Manager Nederland
Telnr: 06-83 65 03 93
Email: willeke@myheritage.com