Hilton belicht moderne manieren met prijswinnende journalist Steven Petrow

To spotlight the do's and don'ts of modern manners, Hilton Worldwide has partnered with Steven Petrow, an award-winning journalist, author and LGBT expert. (Photo: Business Wire)

MCLEAN, Va.--()--'Denk om uw manieren' - ooit herinnerde deze opmerking ons eraan 'dank u' en 'alstublieft' te zeggen, maar tegenwoordig gaat het om veel meer dan eenvoudige beleefdheden. Om moderne manieren en valkuilen in de schijnwerpers te zetten, werkt Hilton Worldwide samen met Steven Petrow, een bekroonde journalist, schrijver en LGBT-expert. Petrow doet dienst als adviseur van het bedrijf en promotor van inclusieve marketing en andere uitingen.

"Steven helpt Hilton zijn reeds rijke geschiedenis van wereldwijde gastvrijheid en pleidooien voor gelijkheid en insluiting uit te breiden", zei Jeff Diskin, uitvoerend bestuurder van de afdeling commerciƫle dienstverlening van Hilton Worldwide. "Het was Conrad Hiltons visie voor het bedrijf om de wereld te overladen met licht, warmte en gastvrijheid en dat geldt nog altijd voor al onze gasten."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Colleen Hart
Hilton Worldwide
(703) 883 6616
colleen.hart@hilton.com
news.hiltonworldwide.com

Contacts

Colleen Hart
Hilton Worldwide
(703) 883 6616
colleen.hart@hilton.com
news.hiltonworldwide.com