Trade Extensions benoemt nieuwe commercieel directeur Duitsland

LONDEN--()--Trade Extensions heeft zijn eerste permanente commercieel directeur voor Duitsland en Oost-Europa benoemd. Fabian Floto versterkt het bedrijf. Hij komt van CombiNet/ Sciquest, waar hij hoofd van de afdeling Duitsland was. Hij bekleedt zijn nieuwe functie vanaf 1 mei.

De benoeming weerspiegelt Trade Extensions' groei en ambitie van de afgelopen jaren, waarin het is uitgegroeid tot een toonaangevend platform voor eSourcing en optimalisatie voor de ingewikkeldste projecten.

Fabian zal verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van een klantenbestand in Duitsland en Oost-Europa. Hij kent deze markt van binnenuit dankzij zijn gelijkaardige werk voor Sciquest.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Trade Extensions
Niklas Pettifor
nik.pettifor@tradeext.com
+44 (0)20 7936 9269

Release Summary

Trade Extensions has appointed its first permanent Sales Director for Germany and Eastern Europe. Fabian Floto joins from CombineNet/ Sciquest where he was Director for Germany.

Contacts

Trade Extensions
Niklas Pettifor
nik.pettifor@tradeext.com
+44 (0)20 7936 9269