Capital Safety verwerft Python Safety, Inc.

Overname koppelt wereldwijde leider in valbescherming met toonaangevende fabrikant van valpreventie voor gereedschap en apparatuur

BLOOMINGTON, Minn.--()--Capital Safety™, een wereldleider in valbescherming en de eigenaar van de merken DBI-SALA® en PROTECTA®, heeft vandaag aangekondigd dat het Python Safety, Inc. heeft verworven, een in Woodstock, Georgia (VS) gevestigd bedrijf dat een toonaangevende leverancier is van valpreventie-oplossingen voor gereedschappen en apparatuur.

"We zijn zeer verheugd dat Python Safety onderdeel is geworden van Capital Safety. Deze overname is een natuurlijke uitbreiding voor ons en is in overeenstemming met onze voortdurende inzet om werknemers veilig thuis te brengen", zei Stephen Oswald, CEO, Capital Safety. "Het geraakt worden door vallende voorwerpen is een belangrijke oorzaak van verwonding voor werknemers en het assortiment van Python Safety is ontworpen om te voorkomen dat gereedschappen en werktuigen vallen. Door deze overeenkomst kunnen wij een breder scala van oplossingen aan onze klantenbasis bieden en hen helpen hun werknemers te beschermen."

Mark Caldwell, CEO van Python Safety voegt toe: "Wij sluiten ons graag aan bij Capital Safety. Als samengevoegde organisatie zullen we de wereldwijde organisatie en distributiekanalen van Capital Safety kunnen combineren met onze kernkracht in valpreventie, waardoor we ons bereik kunnen verbreden en nog meer innovatieve oplossingen aan een groter klantenbestand kunnen leveren. Het biedt ons ook een betere gelegenheid om de definitie van valbeveiliging uit te breiden met gereedschappen en apparatuur."

Geen verdere details werden bekendgemaakt.

Over Python Safety, Inc.

De missie van Python Safety is om het vallen van gereedschap en apparatuur te voorkomen. Het bedrijf maakt werkomgevingen veiliger en productiever door het elimineren van incidenten die leiden tot persoonlijk letsel, schade aan apparatuur en verlies van gereedschap. Om deze doelstellingen te bereiken maakt Python Safety hoogwaardige producten die extern en onder de zwaarste omstandigheden zijn getest. Ga voor meer informatie naar http://www.pythonsafety.com.

Over Capital Safety

Capital Safety, een wereldwijde leider in valbeveiliging met 27 vestigingen wereldwijd, is de eigenaar van de merken DBI-SALA® en PROTECTA®. Alle valbeschermingsapparatuur en -diensten van Capital Safety worden ondersteund door uitgebreide training, deskundige technische assistentie en professionele klantenservice. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Capital Safety via 800-328-6146 of ga naar www.capitalsafety.com.

Contacts

Capital Safety
Kelly Lunder, 651-385-4312
Sr. Marketing & Communications Manager - Noord- en Zuid-Amerika
klunder@capitalsafety.com
of
Gage namens Capital Safety
Sara N. Blood, 763-595-3847
sara_blood@gage.com

Contacts

Capital Safety
Kelly Lunder, 651-385-4312
Sr. Marketing & Communications Manager - Noord- en Zuid-Amerika
klunder@capitalsafety.com
of
Gage namens Capital Safety
Sara N. Blood, 763-595-3847
sara_blood@gage.com