Coty Inc. meldt werkbeloningsprijzen

NEW YORK--()--Coty (NYSE: COTY) (het 'Bedrijf') heeft vandaag bekendgemaakt dat het op grond van NYSE Regel 303A.08 werkbeloningsprijzen heeft toegekend aan Elio Leoni Sceti en Camillo Pane, die zijn aangekondigd als de nieuwe Chief Executive Officer en EVP van Category Development van het Bedrijf, respectievelijk. Verwacht dat hun benoemingen in juli van kracht zijn.

In overeenstemming met de filosofie van het Bedrijf om significante niveaus van uitvoerend eigenaarschap te stimuleren, heeft het bedrijf een nieuwe klasse Serie A preferente aandelen (de 'Serie A preferente aandelen') gecreëerd die is ontworpen om het management verder af te stemmen met de aandeelhouders.

Conform de langetermijn-aanmoedingsplannen van het bedrijf, worden de jaarlijkse prijzen meestal onvoorwaardelijk vijf jaar na de datum van toekenning, en aandelenoptieplannen kunnen worden uitgeoefend voor aandelen of contanten. Evenzo worden de 5.493.894 Serie A preferente aandelen die worden verstrekt aan dhr. Leoni Sceti en de 645.921 aandelen die worden verstrekt aan dhr. Pane pas na vijf jaar onvoorwaardelijk, onder voorbehoud van bepaalde uitzonderingen en voorwaarden (de 'Onvoorwaardelijke Serie A preferente aandelen'), en kunnen deze worden omgewisseld in contanten of aandelen voor een bedrag dat één aandeel van de Klasse A gewone aandelen van het Bedrijf (de 'Gewone aandelen') niet overschrijdt voor elk uitgegeven aandeel van de Onvoorwaardelijke Serie A preferente aandelen. De Onvoorwaardelijke Serie A preferente aandelen kunnen naar keuze van de houder ingewisseld worden, naar volledig goeddunken van het Bedrijf, voor: (i) een bedrag in Amerikaanse dollars per aandeel gelijk aan (A) de reële marktwaarde van een gewoon aandeel op de datum van conversie minus (B) $ 3 plus de reële marktwaarde van een aandeel van een dergelijk gewoon aandeel op het moment van toekenning, afhankelijk van de gebruikelijke aanpassingen (dit verschil: de 'Preferente nettowaarde'), of (ii) het aantal gewone aandelen waarvan de totale waarde, zoals gemeten volgens de reële marktwaarde van een dergelijk aandeel op de conversiedatum, gelijk is aan de preferente nettowaarde. Onvoorwaardelijke Serie A preferente aandelen kunnen ook automatisch ingewisseld worden tegen contanten of onder bepaalde omstandigheden terugbetaald.

De Raad van Bestuur van het Bedrijf en een subcommissie van de Raad hebben unaniem ingestemd met de toekenningen. Voor de toekenningen was geen goedkeuring vereist van de aandeelhouders, en dit persbericht wordt uitgegeven op grond van NYSE-voorschriften.

Toekomstgerichte verklaringen

Bepaalde verklaringen in dit persbericht zijn toekomstgerichte verklaringen. Deze toekomstgerichte verklaringen geven de actuele kijk van Coty weer met betrekking tot het beheer en de beloningsregelingen van het Bedrijf. Deze toekomstgerichte verklaringen worden in het algemeen aangeduid met woorden of zinnen zoals 'kans,' 'potentieel,' 'kunnen,' 'van plan zijn,' 'zullen,' 'zouden,' 'voortzetten' en gelijkaardige woorden of uitdrukkingen. De werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van de voorspelde resultaten als gevolg van verschillende risico's en onzekerheden, waaronder ons vermogen om belangrijk personeel te behouden en moeilijkheden bij de uitvoering van onze strategieën, met inbegrip van eventuele onjuistheden in aannames ten aanzien van dergelijke strategieën. Meer informatie over mogelijke risico's en onzekerheden die van invloed kunnen zijn op Coty's zakelijke en financiële resultaten is opgenomen onder 'Risicofactoren' en 'Bespreking en analyse van de financiële toestand en de bedrijfsresultaten door het management' in het jaarverslag van Coty op Formulier 10-K voor het boekjaar eindigend op 30 juni 2014 en andere periodieke verslagen die Coty heeft ingediend en van tijd tot tijd kan indienen bij de Securities and Exchange Commission. Coty neemt geen verantwoordelijkheid om de in dit document of anderszins gedane toekomstgerichte verklaringen bij te werken.

Over Coty Inc.

Coty is een toonaangevend beautybedrijf met een netto omzet van $ 4,6 miljard voor het fiscale jaar dat eindigde op 30 juni 2014. Coty werd opgericht in Parijs in 1904 en is een 'pure-play' beautybedrijf met een portfolio van bekende geuren, decoratieve cosmetica en huid- en lichaamsverzorgingsproducten verkocht in meer dan 130 landen en gebieden. Het productaanbod van Coty omvat dergelijke wereldwijde merken als adidas, Calvin Klein, Chloé, DAVIDOFF, Marc Jacobs, OPI, philosophy, Playboy, Rimmel en Sally Hansen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Coty
Investor Relations
Kevin Monaco, 212-389-6815
of
Media
Jessica Baltera, 212-389-7584

Contacts

Coty
Investor Relations
Kevin Monaco, 212-389-6815
of
Media
Jessica Baltera, 212-389-7584