I Squared Capital sluit Global Infrastructure Fund af met toezeggingen ter waarde van 3 miljard dollar

NEW YORK--()--I Squared Capital, een toonaangevende onafhankelijke investeringsmanager voor infrastructuur, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn financieringsronde voor ISQ Global Infrastructure Fund heeft afgesloten met toezeggingen ter waarde van 3 miljoen dollar. Het fonds van I Squared Capital kon rekenen op veel interesse. De vraag naar deelname oversteeg de wettelijke bovengrens van 3 miljard dollar. Onder de commanditaire vennoten zitten onder meer pensioenfondsen, autonome fondsen, verzekeringsmaatschappijen, vermogensbeheerders en familiebedrijven uit de Verenigde Staten, Canada, Europa, het Midden-Oosten, Aziƫ en Australiƫ.

Sadek Wahba, oprichter en managing partner van I Squared Capital, zei: "Dit is een grote mijlpaal voor I Squared Capital en een sterke motie van vertrouwen van onze investeerders. Onze strategie is gericht op investeringsmogelijkheden met een aantrekkelijk, op het risico aangepast rendement, waarbij we onz bedienen van een mondiale aanpak met focus op die regio's en branches waar we in vergelijking een duidelijk voordeel hebben."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andreas Moon, +1 (212) 339-5339
Principal and Head of Investor Relations
I Squared Capital
andreas.moon@isquaredcapital.com

Contacts

Andreas Moon, +1 (212) 339-5339
Principal and Head of Investor Relations
I Squared Capital
andreas.moon@isquaredcapital.com