Robin Energie ondertekent overeenkomst om het gebruik van Nexant RevenueManager uit te breiden

Met een snelgroeiend klantenbestand in de Nederlandse energiemarkt, breidt Robin Energie het “pay-as-you-grow”-gebruik van Nexant RevenueManager-software uit

SAN FRANCISCO & UTRECHT, Nederland--()--Nexant, een toonaangevende leverancier van klantgerichte softwareoplossingen, kondigde vandaag aan dat Robin Energie, een unieke klant- en servicegerichte leverancier van energie die gas en elektriciteit aan particuliere klanten in Nederland levert, een overeenkomst heeft ondertekend om diens licentie-overeenkomst voor Nexant RevenueManager®-software uit te breiden.

Nexant RevenueManager is een volledig geïntegreerd softwareplatform voor klantenservice, facturering en contractbeheer. Het ondersteunt meerdere producten tijdens de gehele levenscyclus - van prospectie tot klantenwerving, klantenservice en facturering - in particuliere, commerciële en industriële markten. Nexant RevenueManager-software kan naar behoefte in afzonderlijke modules geïmplementeerd worden of als een volledige vooraf geïntegreerde oplossing die met toekomstige bedrijfsbehoeften meegroeit en zich erop afstemt.

“Gedurende het afgelopen jaar heeft Robin Energie zijn klantenbestand verdubbeld en zich als succesvol energieretailer op de Nederlandse markt gevestigd,” aldus Ronald Ruskauff, eigenaar en algemeen directeur van Robin Energie. “Ons contract voor Nexant RevenueManager-softwarelicenties stelt Robin Energie in staat om in lijn met ons groeiende klantenbestand het aantal gelicentieerde accounts te verhogen, ter ondersteuning van ons pay-as-you-grow-bedrijfsmodel. De flexibiliteit biedt duidelijke voordelen voor onze algehele exploitatiekosten en dit vertaalt zich direct in voordelen voor onze klanten.”

“We zijn verheugd dat we Nexant’s aanwezigheid in Nederland kunnen laten groeien door ons licentiecontract met Robin Energie uit te breiden,” aldus Martin Milani, Nexant SVP voor Software en Chief Technology Officer. “Nexant heeft vertrouwen in een pay-as-you-grow-bedrijfsmodel voor al onze energie-retailklanten. De retailmarges voor energie zijn minimaal en zijn volledig afhankelijk van het efficiënt inkopen en verkopen van elektriciteit en gas aan eindgebruikers. Het gebruik van Nexant RevenueManager levert lagere operationele kosten op die noodzakelijk zijn om het marktaandeel van nutsbedrijven winstgevend te laten groeien en aan de strategische bedrijfsdoelstellingen te voldoen."

Over Robin Energie

Robin Energie, met het hoofdkantoor in Veenendaal, Nederland, is een snelgroeiend Nederlands nutsbedrijf dat elektriciteit en gas levert aan particuliere en kleine zakelijke klanten. Robin Energie is een energiepartner voor curatoren en budgetbeheerders die namens eindgebruikers toezicht houden op hun financiële budgetten. Het bedrijf is van mening dat iedereen toegang moet hebben tot redelijk geprijsde elektriciteit- en gasvoorzieningen. Robin Energie een klantgerichte organisatie die haar klanten en het milieu serieus neemt en voortdurend investeert in een betere toekomst. Ga voor meer informatie naar http://robinenergie.nl.

Over Nexant

Nexant biedt een uitgebreid pakket van uitmuntende softwareplatforms voor nutsbedrijven die de bedrijfsprocessen van nutsbedrijven transformeren en de implementatie van smart grid, schone energie en initiatieven voor vraagbeheer mogelijk maken. Nexant-software helpt nutsbedrijven om een klantgericht model te omarmen dat afgestemd is op strategische planning, grid-activiteiten en de vraagzijdebeheer om zo de klantbetrokkenheid te verbeteren, de operationele efficiëntie te stimuleren, eventuele risico's te verminderen en superieure bedrijfsresultaten te bereiken. Ga voor meer informatie naar www.nexant.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nexant
Heatheryn Higgins, +1 -303-998-2474
Hoofd communicatie
hhiggins@nexant.com

Contacts

Nexant
Heatheryn Higgins, +1 -303-998-2474
Hoofd communicatie
hhiggins@nexant.com