SPI neemt JK Lasers over - samen sterk

(Graphic: Business Wire)

SOUTHAMPTON, England--()--SPI Lasers, een toonaangevende ontwerper en producent van fiberlasers, heeft bekendgemaakt dat het per 15 april 2015 eigenaar is van JK Lasers. Met de overname vergroot SPI lasers zijn portfolio van krachtige fiberlasers. Met bijna honderd werknemers en een jaarlijkse omzet van 17,6 miljoen euro is JK Lasers een van de grootste fabrikanten van krachtige, industriƫle fiberlasers ter wereld.

JK Lasers, dat eerder onderdeel van de GSI Group was, heeft meer dan veertig jaar aan ervaring in de industriƫle ontwikkeling van lasers. De kernkwaliteit van het bedrijf zit in fiberlasers met een output van vier kilowatt en de combinatie van laserbronnen met onderdelen voor andersoortige stralen. De producten van JK Lasers worden door machinefabrikanten gebruikt voor lasersnijden en lassen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SPI Lasers
Matt Wallis
Corporate Press and Public Relations
Phone +44 (0)1489 774515
Matt.Wallis@spilasers.com

Contacts

SPI Lasers
Matt Wallis
Corporate Press and Public Relations
Phone +44 (0)1489 774515
Matt.Wallis@spilasers.com