ASI DATAMYTE stelt nieuwe producten tentoon op Control 2015 in Stuttgart

Control Show May 5-8, Stuttgart Germany

PLYMOUTH, Minn.--()--ASI DATAMYTE, Inc, de mondiale standaard in zakelijke systemen voor kwaliteitsmanagement, heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn producten te bezichtigen zijn op de Control Show, die van 5 tot 8 mei plaatsvindt in Stuttgart.

Met meer dan negenhonderd exposanten uit meer dan 32 landen is de Control Show 's werelds bekendste vakbeurs voor kwaliteitswaarborgen. Het evenement brengt internationale marktleiders en innovatieve aanbieders van alle QA-technologieën bijeen. De stand van ASI DATAMYTE (ASI) is gericht op complete, geïntegreerde oplossingen voor kwaliteitsmanagement in de productiesfeer.

"Als een mondiale aanbieder van kwaliteitswaarborgen kijken we ernaar uit onze expertise te delen en samen met de aanwezigen te werken aan verbeteringen aan productkwaliteit en -veiligheid", zei Rick Bump, voorzitter van ASI DATAMYTE.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ASI DATAMYTE Inc.
Mary Braunwarth
mary.braunwarth@asidatamyte.com
800.455.4539
info@asidatamyte.com
www.asidatamyte.com

Release Summary

ASI DATAMYTE to Showcase New Products at Control 2015 in Stuttgart, Germany, PLYMOUTH, Minnesota – April 15th

Contacts

ASI DATAMYTE Inc.
Mary Braunwarth
mary.braunwarth@asidatamyte.com
800.455.4539
info@asidatamyte.com
www.asidatamyte.com