WIN Consortium benoemt hoogleraar Waun Ki Hong tot speciaal adviseur

Prof. Waun Ki Hong (Photo: Business Wire)

WIN 2015 Symposium

PARIS--()--Het Worldwide Innovative Networking (WIN) heeft vandaag bekendgemaakt dat hoogleraar Waun Ki Hong van het Anderson Cancer Center is benoemd tot buitengewoon adviseur en lid van het uitvoerende comité. Waun Ki Hong houdt toezicht op de nieuwe strategie van het WIN Consortium en en leidt een nieuwe generatie van klinische proeven die plaatsvinden om de overleving van longkanker significant te beïnvloeden. Deze programma's worden openbaar gemaakt op het symposium WIN 2015, dat van 29 tot 30 juni plaatsvindt in Parijs.

WIN heeft zich tot doel gesteld zo snel en effectief mogelijk gepreciseerde medicijnen wereldwijd beschikbaar te stellen aan patiënten. De organisatie focust op longkanker, omdat deze ziekte een grote doodsoorzaak. Bovendien is er vooruitgang geboekt in het verlengen van levens van longkankerpatiënten dankzij de toepassing van therapieën die zich richten op afwijkende genen in deze vorm van kanker.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

WIN Consortium
Catherine Bresson, Tel: + 33 1 42 11 40 20
Director of WIN Consortium operations
catherine.bresson@winconsortium.org

Contacts

WIN Consortium
Catherine Bresson, Tel: + 33 1 42 11 40 20
Director of WIN Consortium operations
catherine.bresson@winconsortium.org