print24.com biedt lagere prijzen vanaf 15.000 stuks

Online printshop verlaagt prijzen voor grote printopdrachten

RADEBEUL, Duitsland--()--De online printshop print24.com verlaagt met onmiddellijke ingang haar prijzen voor printopdrachten van 15.000 exemplaren of meer. Hierdoor kunnen met name resellers en zakelijke klanten grote hoeveelheden producten als folders, briefpapier, posters of ansichtkaarten bestellen tegen nog lagere prijzen, en toch verzekerd zijn van de gebruikelijke topkwaliteit van print24.

Enkele weken geleden werd de prijs van met brochures (geniet-gebonden) in alle soorten en hoeveelheden met 15% verlaagd. print24.com gaat dus door met het bieden van aantrekkelijke tarieven op de markt en verstevigt haar positie als een van de grootste online printshops in Europa.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE. UNITEDPRINT SE, samen met haar merknamen print24, Easyprint, unitedprint, firstprint, getprint en printwhat, is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van online printen ter wereld. Het bedrijf voorziet haar klanten van klassieke printproducten als folders, posters, ansichtkaarten, visitekaartjes en briefpapier, naast hoogwaardige producten als drukken op textiel, foto’s afdrukken, afdrukken in grote formaten en het drukken van menukaarten. Meer dan 700 werknemers werken dag en nacht met de allernieuwste technologie in een productieruimte van meer dan 10.000 m². Het bedrijf heeft vestigingen in 26 landen – België, Brazilië, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

De tekst van deze aankondiging in de oorspronkelijke brontaal geldt als de officiële, gezaghebbende versie. Vertalingen worden slechts voor het gemak geleverd, en dienen te worden geraadpleegd onder verwijzing naar de tekst in de brontaal. De oorspronkelijke tekst in de brontaal is de enige versie van de tekst die wordt geacht rechtsgeldig te zijn.

Contacts

unitedprint.com SE
Mevr. Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Contacts

unitedprint.com SE
Mevr. Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com