JINS introduceert bij debuut op MILANO SALONE zijn JINS MEME en MIND UNIVERSE

Magnify - based on JINS brand vision "Magnify Life", enabling to see thing in larger and broader scale through lenses. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--JIN Co., Ltd, stelt zijn digitale installatie op basis van JINS MEME tentoon op MILANO SALONE. 's Werelds bekendste designbeurs vindt van 14 tot 19 april plaats in Milaan.

JINS MEME is 's werelds eerste bril die is ontwikkeld met het concept 'zelf zien'. De standaard ogende bril heeft op drie punten gepatenteerde elektro-oculografiesensoren. Deze sensoren leggen unieke biodata vast, zoals slaap en aandacht. Daarnaast meet een sensor over zes assen de geringste verandering in de de bewegingen van het oog en de verticale as van het lichaam van de gebruiker. Op basis van deze gegevens krijgen de gebruikers via hun smartphone uniek inzicht in biologische processen, zoals slaperigheid en aandacht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

JIN Co.,Ltd. Corporate Planning
Tadashi Shimizu, +81-3-5275-7015
contact-jinsmeme@jins-jp.com

Contacts

JIN Co.,Ltd. Corporate Planning
Tadashi Shimizu, +81-3-5275-7015
contact-jinsmeme@jins-jp.com