SES houdt NASA-lading aan boord van SES-14

RESTON, Va--()--De mondiale aanbieder van satellietsystemen SES Government Solutions (SES GS) heeft vandaag bekendgemaakt dat het een vijfjarig contract met de Universiteit van Colorado heeft getekend om door de NASA gefinancierde lading aan boord van de satelliet SES-14 te houden.

Het primaire doel van de missie Global-Scale Observations of the Limb and Disk (GOLD) is de kennis over de ruimte blijvend te veranderen door de kloof in onze kennis over het verband tussen zon en aarde te dichten. De lading aan boord van de SES-14 zendt vanuit een geostationaire baan data over de impact van de zon op de thermosfeer en ionosfeer. Beide lagen van de bovenste atmosfeer zijn erg gevoelig voor het ruimteklimaat en wisselingen in weer, wat mogelijk invloed heeft op onze maatschappij. Onzekere omstandigheden in de thermosfeer zijn een primaire bron van twijfels over satellieten die in lage banen om de aarde opereren. Fluctuaties in de ionosfeer hinderen communicatiesignalen en satellieten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SES Government Solutions
Natalia Kossobokova
Marketing & Communications Director
+1 703 610 0928
natalia.kossobokova@ses-gs.com

Contacts

SES Government Solutions
Natalia Kossobokova
Marketing & Communications Director
+1 703 610 0928
natalia.kossobokova@ses-gs.com