Phlexglobal benoemt Rick Riegel tot ceo

AMERSHAM, England & MALVERN, Pa.--()--Phlexglobal, de specialistische aanbieder van kennis, diensten en systemen met betrekking tot Trial Master File en elektronische Trial Master File binnen de levenswetenschappen, heeft vandaag bekendgemaakt dat Richard (Rick) Siegel is benoemd tot chief executive officer en lid van de raad van bestuur. Rick zal werken vanuit Phlexglobals Amerikaanse hoofdkantoor in Malvern.

Rick brengt Phlexglobal dertig jaar aan leiderschap en saleservaring, die hij opdeed bij technologische en dienstverlenende bedrijven. Daarbij richtte hij zich op de behoeften van farmaceutische en levenswetenschappelijke bedrijven, waaronder IBM, First Consulting Group en Taratec Development. Zijn recentste functie was die van ceo van LIQUENT, een software- en outsourcingsorganisatie die is gespecialiseerd in oplossingen voor bedrijfsprocessen die binnen de levenswetenschappen productontwikkeling, goedkeuring en de productcyclus ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Phlexglobal Ltd
Gillian Gittens
Tel: +44(0)1494 720420
Email: info@phlexglobal.com

Release Summary

Phlexglobal, the specialist provider of innovative TMF and eTMF expertise, solutions & services, today announced the appointment of Richard Riegel as CEO & as a new member of its Board of Directors.

Contacts

Phlexglobal Ltd
Gillian Gittens
Tel: +44(0)1494 720420
Email: info@phlexglobal.com