bet365 bygger in Digital Elements system för IP-geografisk lokalisering i en global plattform för spelverksamhet

Branschledande teknik för IP-baserad geografisk lokalisering införs för att förstärka spelupplevelsen online

LONDON--()--Digital Element, den ledande leverantören av system för IP-geografisk lokalisering, meddelar idag att bet365, en av världens ledande företag inom onlinespel, har infört det IP-baserade lokaliseringssystemet NetAcuity Edge™ i syfte att lokalisera webbinnehåll och förstärka användarens upplevelse.

Företaget bet365 har en global användarbas med 17 miljoner kunder i över 200 länder och bedriver verksamhet på 17 olika språk. Tack vare tekniken med IP-geografisk lokalisering kan företaget automatiskt anpassa innehållet som visas. Det blir även möjligt att annonsera på rätt språk och i rätt valuta, vilket ökar relevansen, svarsfrekvensen och intäkterna.

”Vi vill att våra spelare ska få en så relevant spelupplevelse som möjligt. Det är därför viktigt att bet365 använder noggrann, tillförlitlig och uppdaterad data för IP-lokalisering,” förklarar Martin Davies som är teknisk chef hos bet365. ”Digital Elements NetAcuity Edge™ är en teknik som ger oss exakt data så att vi kan arbeta i trygg förvissning om att vi erbjuder bästa möjliga användarupplevelse samtidigt som vi kan uppfylla alla gällande regelverk om geografisk begränsning.’’

Digital Element grundades 1999 och är ett pionjärföretag inom IP-baserad geografisk lokalisering. Företagets NetAcuity-system har revolutionerat avsökningen av IP-utrymmet. Genom att kombinera IP-routerbaserad infrastrukturanalys med anonym geografisk data från ett nätverk av globala kommersiella samarbetspartners kan NetAcuity® Solution Suite ge det mest exakta och detaljerade hyperlokala dataunderlaget i världen idag. Systemet ser till att användaren förblir anonym och uppfyller de strängaste standarderna för slutanvändarens sekretess.

”Vi är fantastiskt glada över att kunna samarbeta med bet365 och förstärka användarupplevelsen för deras spelare”, kommenterar Charlie Johnson som är vice verkställande direktör för Digital Element i Storbritannien och Irland. ”Vår data är mångfacetterad och kommer att förstärka spelarens användarupplevelse oavsett var spelaren befinner sig.”

bet365 ansluter sig till Digital Elements övriga högprofilkunder inom annonsering, bland annat BBC, Channel 5, AerTV, Microsoft, MediaMath, Media iQ, DoubleClick, Flashtalking, Infectious Media, AOL’s ADTECH, Yahoo’s BlueLithium och Vibrant Media.

TEXTENS SLUT

Om Digital Element

Digital Element har sedan 1999 tagit fram geografiska lokaliseringslösningar som ger relevant innehåll till onlinekampanjer oavsett målgruppernas geografiska placering. Systemen kan användas på både stationära datorer och mobilenheter. Företagets patenterade teknik har certifierats och ackrediterats och levererar åtkomst till exakt och tillförlitlig geografisk lokaliseringsinformation i realtid utan att utgöra något intrång i Internetanvändarnas sekretess. Många av världens största webbplatser, varumärken, annonsnätverk, plattformar för sociala medier och mobiltjänstleverantörer har i över ett decennium förlitat sig på Digital Elements teknik för målinriktad annonsering, lokalt anpassat innehåll, förbättrade analystjänster och hantering av immateriella rättigheter samt upptäckt och förhindrande av bedrägerier. Besök www.digitalelement.com för mer information om hur du utför geografiskt riktad annonsering i onlinevärlden. Följ oss på Twitter @DigitalElement och gilla oss på Facebook.

Digital Element är en affärsdivision inom Digital Envoy Inc., med huvudkontor i Atlanta och London.

Om bet365

Företaget bet365 grundades år 2000 i norra Staffordshire i England. Idag ärbet365 världens största onlineföretag inom kasino-, tips- och oddsspel. Företaget har över 2 000 anställda. Webbplatsen finns på 17 språk och ger en oöverträffad onlineupplevelse till över 14 miljoner kunder världen över. Nyckeln till framgångarna har varit att ge utvecklingsteamen frihet att skapa nya lösningar. Idag fortsätter bet365 att flytta fram de tekniska gränserna och bryta ny mark inom programutveckling.

Mer information hittar du på www.bet365.com.

Contacts

GingerMay PR
Sarah Forrest
Sarah.forrest@gingermaypr.com
Tfn: +44 (0)203 642 1124

Contacts

GingerMay PR
Sarah Forrest
Sarah.forrest@gingermaypr.com
Tfn: +44 (0)203 642 1124