unitedprint.com SE heeft sterkste kwartaal ooit

Europa's grote online printer blijft vorderingen maken op weg naar succes

RADEBEUL, Duitsland--()--De online printer unitedprint.com SE, met haar sterke merken print24, Easyprint en unitedprint, noteerde een enorme toename van de bestellingen, naast een recordomzet in het eerste kwartaal van 2015. Dit resultaat is het gevolg van de steeds rendabelere en dus fundamenteel gezonde groei in de laatste weken en maanden.

Dit succes wordt gedreven door tal van innovaties en verbeteringen in diensten, levertijden en prijsstructuur, naast nieuwe producten en functies. Om een paar voorbeelden te noemen: aan het begin van het jaar werden de prijzen van alle producten permanent drastisch verlaagd met 15%, en het 'Express for Standard'-programma bood zakelijke klanten en resellers in het bijzonder een aantrekkelijke manier om geld te besparen.

unitedprint.com SE is samen met haar merken print24, Easyprint, unitedprint, firstprint, getprint en printwhat een van de toonaangevende bedrijven wereldwijd op het gebied van online printen. unitedprint voorziet haar klanten van pamfletten, posters, ansichtkaarten, brochures, visitekaartjes, briefpapier en nog veel meer in de hoogste kwaliteit, met de kortste levertijd en tegen de laagste prijs. Meer dan 700 werknemers werken dag en nacht met de allernieuwste technologie in een productieruimte van meer dan 10.000 m². Het bedrijf heeft vestigingen in 26 landen: Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, China, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Nederland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com