eASIC wordt lid van Hybrid Memory Cube Consortium

SANTA CLARA, Calif.--()--eASIC Corp., een fabrieksloos bedrijf in halfgeleiders voor op maat gemaakte platforms van geïntegreerde circuits, heeft vandaag bekendgemaakt dat het is toegetreden tot het Hybrid Memory Cube Consortium. De organisatie bestaat uit meer dan 150 leden die werken aan de ontwikkeling en vestiging van een sectorbrede, gestandaardiseerde interfacespecificatie voor de technologie Hybrid Memory Cube (HMC).

"eASIC is verheugd deel uit te maken van het HMC Consortium, dat sterk bijdraagt aan de vestiging van een industriestandaard die voet aan de grond krijgt in de markt voor krachtige opslag- en datacentra", zei Jasbinder Bhoot, vicevoorzitter internationale marketing van eASIC. "HMC omzeilt de begrenzingen van huidige geheugensystemen en zorgt voor meer bandbreedte, efficiënter energiegebruik en betrouwbaarheid. Daarmee bewijst het een goed partij te zijn voor strenge ontwerpeisen op systeemniveau."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

eASIC Corporation
Lisa Washington, 408-855-9200
lwashington@easic.com

Contacts

eASIC Corporation
Lisa Washington, 408-855-9200
lwashington@easic.com