Achilles: Internationaal loze woorden als het gaat om de vermindering van CO2 uitstoot

DIDCOT, Engeland--()--Bedrijven uit alle delen van de wereld zeggen weliswaar dat de vermindering van koolstofuitstoot hun prioriteit is, maar slechts weinig bedrijven zetten fundamentele stappen om de uitstoot tegen te gaan. Dat wijst nieuw onderzoek van Achilles uit.

In een branche-enquête zei 63 procent van alle ondervraagde infrastructuur- en productiebedrijven uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Spanje de Noordse landen en Brazilië de focus op een vermindering van koolstofuitstoot en energieverbruik aan te willen scherpen. Maar de helft van deze bedrijven bekende ook geen organisatiebreed programma te hebben om de eigen uitstoot en het eigen energieverbruik vast te leggen en te controleren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Achilles
Susie Carter
+44-7827-997497
press.office@achilles.com

Release Summary

Businesses across the globe have claimed that reducing carbon is going to become a bigger priority, but most are not taking basic steps to make it happen.

Contacts

Achilles
Susie Carter
+44-7827-997497
press.office@achilles.com