JINS MEME verspreidt gratis softwareontwikkelingspakket

(Graphic: Business Wire)

TOKYO--()--JIN Co., Ltd, introduceert zijn gratis softwareontwikkelingspakket voor applicatieontwikkelaars, die daarmee praktische toepassingen van de waarneemtechnologie JINS MEME kunnen vinden.

De JINS MEME Developers Site biedt ten eerste specificaties en gedetailleerde documenten over JINS MEME API. Ten tweede is het een ruimte waar ontwikkelaars een netwerk kunnen opbouwen en met elkaar kunnen communiceren. Tot slot geeft de site updates over de ontwikkeling van JINS MEME. Bovendien is het softwareontwikkelingspakket voor JINS MEME, dat proefprojecten voor appontwikkeling bevat, gratis te downloaden.

JINS MEME is 's werelds eerste bril die is ontwikkeld met het concept 'zelf zien'. De standaard ogende bril heeft op drie punten elektro-oculografiesensoren. Deze sensoren leggen unieke biodata vast, zoals slaap en aandacht. Daarnaast meet een sensor over zes assen de geringste verandering in de verticale as van het lichaam.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

JIN Co.,Ltd.
Tadashi Shimizu, +81-3-5275-7015
Corporate Planning
contact-jinsmeme@jins-jp.com

Contacts

JIN Co.,Ltd.
Tadashi Shimizu, +81-3-5275-7015
Corporate Planning
contact-jinsmeme@jins-jp.com