Nieuwe, transparante prijzen bij unitedprint.com SE

Meer zekerheid voor klanten bij hun planning

RADEBEUL, Duitsland--()--De online printshop unitedprint.com SE, met haar vermaarde merken print24.comEasyprint.com en unitedprint.com, heeft met onmiddellijke ingang een transparantere, voordeligere prijsstructuur geïntroduceerd voor alle producten die worden verzonden via express of priority levering. De prijzen voor de verschillende levertijden worden vanaf nu berekend op basis van een vaste, gereduceerde factor die is gebaseerd op de nieuwe standaardprijs.

Ali Jason Bazooband, Managing Director Marketing van unitedprint.com SE, zegt hierover: “Veel ondernemers zijn zich ervan bewust dat de prijzen voor klanten in de loop der jaren onduidelijk kunnen worden als gevolg van gerichte advertentiestrategieën en het beschikbaar komen van nieuwe diensten. In sommige gevallen was het verschil in prijs voor express of priority levering gewoon te hoog voor ons. We zijn ons er echter van bewust dat tijd altijd een cruciale factor is voor onze klanten, en dat ze de kosten voor express of priority levering onmiddellijk moeten kunnen berekenen, bijvoorbeeld om een offerte te kunnen doen aan hun klanten. Daarom hebben we nu een transparante, vaste factor geïntroduceerd voor express en priority levering, waardoor tevens het prijsverschil tussen deze verzendwijzen en de standaardlevering wordt verkleind. Dankzij de vaste toeslagen die we hebben geïntroduceerd, weten onze klanten dat ze voor alle producten tegen betaling van ongeveer 10% extra priority levering kunnen krijgen in plaats van express levering, zonder uitzondering. Dit stelt ons in staat lagere prijzen en een nog hogere transparantie te garanderen bij elke bestelling!”

Met de aangepaste prijsstructuur biedt de online printshop met name zakelijke klanten en resellers nog meer zekerheid bij hun planning, bijvoorbeeld wanneer zij hun klanten ontmoeten. unitedprint.com SE adverteert al sinds het begin van dit jaar met een permanente prijsverlaging van 15%. Deze nieuwe prijzen weerspiegelen de inspanningen van het bedrijf om altijd de aantrekkelijkste prijzen op de markt te bieden.

unitedprint.com SE, is samen met haar merken print24, Easyprint, unitedprint, firstprint, getprint en printwhat een van de toonaangevende bedrijven wereldwijd op het gebied van online printing. unitedprint voorziet haar klanten van pamfletten, posters, ansichtkaarten, brochures, visitekaartjes, briefpapier en nog veel meer in de hoogste kwaliteit, met de kortste levertijd en tegen de laagste prijs. Meer dan 700 werknemers werken dag en nacht met de allernieuwste technologie in een productieruimte van meer dan 10.000 m². Het bedrijf heeft vestigingen in 26 landen – België, Brazilië, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

unitedprint.com SE
Mevr. Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Contacts

unitedprint.com SE
Mevr. Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com