Pluralsight maakt directe publicatie certificaten op LinkedIn mogelijk

SALT LAKE CITY--()--Pluralsight, een mondiale leider in online lessen voor technologisch personeel, heeft vandaag de toevoeging van profielcertificaten voor LinkedIn bekendgemaakt. Met deze direct op LinkedIn te publiceren certificaten hebben cursisten de mogelijkheid voltooide cursussen op hun profiel te tonen.

De nieuwe, geïntegreerde functie stelt gebruikers van Pluralsight in staat met een enkele klik op 'Add to profile' hun cursuscertificaat publiceren op LinkedIn.

"Pluralsight is verheugd nieuwe tools voor het meten van vaardigheden en certificaties te introduceren bij het grote publiek", zei Aaron Skonnard, ceo van Pluralsight. "Dankzij de integratie van cursuscertificaten van Pluralsight in de LinkedIn-pagina's van onze klanten, kunnen cursisten nu laten zien dat ze relevant en actueel onderwijs hebben genoten, wat deuren opent voor nieuwe kansen bij potentiële werkgevers."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

for Pluralsight
Megan Herrick, 801-831-4663
megan-herrick@pluralsight.com
of
Katy Kenealy, 801-461-9788
katy@methodcommunications.com

Contacts

for Pluralsight
Megan Herrick, 801-831-4663
megan-herrick@pluralsight.com
of
Katy Kenealy, 801-461-9788
katy@methodcommunications.com