Cigniti bundelt krachten met Tricentis voor optimale zakelijke softwaretests

HYDERABAD, India--()--Cigniti Technologies, 's werelds op drie na grootste bedrijf in softwaretests, is een strategische samenwerking aangegaan met Tricentis, een wereldleider in systemen voor doorgaande softwaretests die innovatie van bedrijven versnellen. De samenwerking helpt Cigniti bij het aanbieden van versnelde softwaretestdiensten. Deze diensten stellen ondernemingen in staat uitdagingen binnen het veranderlijke technologische landschap aan te pakken. Bovendien werken ze kostenbesparend en verhogen ze de efficiƫntie.

De samenwerking markeert Cigniti's grote inzet voor waardeverhogende dienstverlening aan zijn cliƫnten, doordat zijn aanbod wordt versterkt met geavanceerde testversnellers en kaders voor automatisering. Dankzij de samenwerking profiteert Cigniti van Tricentis' Tosca Testsuite, een compleet programma voor gecontinueerde tests dat bedrijven helpt bij het beperken van risico's.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tricentis
Jessica K. Chao
J.Chao@tricentis.com
or
Cigniti Solutions
Lucy Dass
lucy.dass@2020msl.com

Contacts

Tricentis
Jessica K. Chao
J.Chao@tricentis.com
or
Cigniti Solutions
Lucy Dass
lucy.dass@2020msl.com