Europese conferentie van ICSC viert 40-jarig jubileum

Leider op het gebied van vastgoed voor de detailhandel viert vier decennia van groei en ontwikkeling

LONDEN--()--De Europese conferentie van de ICSC, georganiseerd door de International Council of Shopping Centers (ICSC), viert op 20 en 21 april haar 40-jarig jubileum in het Park Plaza Westminster Bridge Hotel in Londen. Het volledige programma van het evenement, de lijst van deelnemers en instructies voor registratie zijn te vinden op de ICSC-website.

Tijdens het evenement van dit jaar kunnen bezoekers luisteren naar enkele van de meest invloedrijke personen binnen de vastgoedsector voor de detailhandel. Meer dan 700 professionals van over de hele wereld, inclusief eigenaars van winkelcentra, ontwikkelaars, beleggers en winkeliers bespreken het thema “Destination: Retail.” Het concurrentielandschap verandert voortdurend en differentiatie is belangrijk. Fysieke winkels zullen de consument een onweerstaanbare reden geven om naar de winkel te komen: de winkel moet een bestemming worden.

Tweeëntwintig vooraanstaande sprekers zullen tijdens de conferentie inzichtvolle lezingen houden, waaronder de Scott Galloway die in zijn thematoespraak zal uitleggen hoe de digitale wereld een revolutie zal teweegbrengen wat betreft de rol van de winkel, en vooral aandacht zal besteden aan de impact die dit zal hebben op de grote merken die het voortouw nemen binnen de sector. Sarah Quinlan, Group Head voor Market Insights bij MasterCard zal bespreken welke gevolgen de toestroom van toeristen heeft voor de ontwikkeling van winkelbestemmingen, en Kevin McKenzie, Group Chief Digital Officer bij Westfield Labs zal de aandacht vestigen op de sociale, mobiele en digitale mogelijkheden van de markt die de digitale shopper koppelen aan de fysieke wereld.

Tijdens de conferentie worden diverse nieuwe concepten gelanceerd. De ICSC heeft de nieuwe Innovation Zone geopend, die zal dienen als platform voor leveranciers binnen de sector om hun nieuwe ideeën, innovatieve oplossingen en nieuwe technologieën onder de aandacht kunnen brengen. Een ander nieuw initiatief is NEXT GEN LIVE! naar het model van de illustere TED Talks, dat tijdens de conferentie zal worden gelanceerd om een unieke beleving te creëren voor leden van de ICSC Next Generation. Deelnemers kunnen genieten van lezingen van 3 vooraanstaande sprekers alvorens elkaar te ontmoeten voor een interactieve discussie. De baanbrekende NEXT GEN LIVE! wordt live gestreamd en kan worden bekeken door alle 68.000 leden van de ICSC wereldwijd.

Tijdens de ICSC European Shopping Centre Awards-ceremonie worden gevestigde, nieuwe, vernieuwde en uitgebreide winkelcentrumprojecten bekroond, en tijdens de Destination Retail Tours worden de populairste winkelbestemmingen in Londen in de schijnwerpers gezet.

Mike Morrissey, Executive Vice-President van ICSC merkt op: “We zijn zeer enthousiast over het feit dat we de Europese conferentie naar Londen hebben kunnen halen voor het 40-jarig jubileum en voor de eerste keer sinds 1980. Met een belangrijk thema en met invloedrijke topsprekers en CEO's uit de sector van over de hele wereld, belooft dit het belangrijkste evenement van het jaar op het gebied van vastgoed voor de detailhandel in Europa te worden.”

Doe mee aan de discussie. Volg @ICSCEurope op Twitter en gebruik de hashtag #EuroConf

Registratie van journalisten die lid zijn van de redactie van geaccrediteerde publicaties is gratis. Neem contact op met Intissar Guettou via iguettou@icsc.org om accreditatie aan te vragen.

Meer informatie over de Europese activiteiten van de ICSC: www.icsc.org/europe.

De International Council of Shopping Centers (ICSC), opgericht in 1957, is de wereldwijde handelsassociatie zonder winstoogmerk voor de vastgoedsector voor de detailhandel en vertegenwoordigt eigenaars, ontwikkelaars, exploitanten, beleggers, winkeliers en dienstverleners. De ICSC heeft een gevarieerd ledenbestand van meer dan 68.000 leden in 100 landen wereldwijd, en meer dan 7000 leden in 45 landen in heel Europa. Onze sector en onze leden vertegenwoordigen 200 miljoen vierkante meter aan vloeroppervlak in uiteenlopende winkeltypen. Meer informatie: www.icsc.org.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor de International Council of Shopping Centers
Media:
Intissar Guettou, + 44 20 7976 3111
Iguettou@icsc.org

Contacts

Voor de International Council of Shopping Centers
Media:
Intissar Guettou, + 44 20 7976 3111
Iguettou@icsc.org