PASCO Scientific introduceert educatief SPARK Element op conferentie National Science Teachers Association

NSTA 2015

ROSEVILLE, Calif.--()--Wanneer studenten denken en werken als wetenschappers en niet alleen over wetenschap lezen, vergaren ze meer inzicht en ontwikkelen ze sterkere kritische en probleemoplossende vaardigheden. Deze week introduceert PASCO Scientific de nieuwste toevoeging aan zijn lijn van prijswinnende oplossingen voor praktische, op onderzoek gebaseerde wetenschap: SPARK Element. PASCO onthult het draagbare apparaat voor wetenschappelijk onderwijs deze week op de nationale conferentie van de National Science Teachers Association, die van 12 tot 15 maart plaatsvindt in Chicago.

SPARK Element is een robuust, waterdicht, lichtgewicht en draagbaar apparaat dat specifiek is ontworpen voor het moderne klaslokaal. Het op Android draaiende apparaat is uitgerust met een multi-touchscreen en HD-camera alsook met USB, wifi en Bluetooth. Op SPARK Element staat PASCO's prijswinnende educatieve app SPARKvue voor datavergaring met sensoren en het delen, visualiseren en analyseren van gegevens.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

for PASCO Scientific
Leslie Eicher, APR, 314-965-1776
Leslie@EicherCommunications.com

Contacts

for PASCO Scientific
Leslie Eicher, APR, 314-965-1776
Leslie@EicherCommunications.com