Investec verbetert beveiliging mobiele bankieren in VK en Z.-Afrika met behulp van Entersekt-software Transakt

ATLANTA--()--De gespecialiseerde bank Investec heeft Entersekts authenticatieproduct met meerdere factoren geïmplementeerd. Transakt, zoals het product heet, schroeft de beveiliging van Investecs mobiele applicaties voor particuliere klanten op. Met zijn softwareontwikkelingspakket heeft Entersekt - een innovatieve pionier in authenticatie bij transacties - Investec geholpen bij het versterken van zijn vertrouwensband met klanten.

Begin 2014 installeerde Investec Entersekt-technologie om zijn Zuid-Afrikaanse klanten te voorzien van gebruiksvriendelijke beveiliging van mobiel en online bankieren. Het mobiele, out-of-bandsysteem verlichtte de last voor gebruikers, die in plaats van het intypen van eenmalige wachtwoorden hun transacties konden autoriseren met een tikje op hun mobiele apparaat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For Entersekt
David Jones, 678-781-7238
or
Stephen Sprayberry, 678-781-7207

Contacts

For Entersekt
David Jones, 678-781-7238
or
Stephen Sprayberry, 678-781-7207