Avebe gaat Spend Analysis van Zycus implementeren

LONDEN--()--Zycus, de toonaangevende leverancier van source-to-pay procurement oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat Avebe binnenkort zal beginnen met een volledige invoering van haar Spend Analysis Solution.

Avebe, met hoofdkantoor in Nederland, is een vooraanstaande producent van aardappelzetmeelderivaten die vele eindgebruiktoepassingen hebben in voedingsmiddelen, diervoeders, bouwmaterialen, kleefstoffen, papier, textiel, en speciale toepassingen in waterzuivering, mijnbouw en andere industriële processen.

“In ons bedrijf gaat het helemaal om technologische innovatie,” aldus Purchasing Manager, Marc DeKolf. “We zijn ook sterk gericht op het creëren van een duurzaam milieu op lange termijn en op maatschappelijk verantwoord ondernemen in al onze activiteiten en leveringsketens. Door gebruik te maken van uitgavenanalyse voor de controle en het beheer van onze uitgaven zullen we in staat zijn om investeringen in de activiteiten die we het meest waarderen als bedrijf altijd te maximaliseren.”

Avebe heeft gekozen voor Zycus Spend Analysis na een proof-of-concept test waarbij Zycus een uitgebreide steekproef van twee maanden van daadwerkelijke uitgavetransacties van het bedrijf automatisch heeft ingedeeld en geanalyseerd, verspreid over vier talen: Nederlands, Duits, Zweeds en Engels. “Met slechts twee maanden van onze gegevens waren de deskundige analisten van Zycys in staat om meerdere mogelijkheden te vinden voor het oplossen van afwijkingen op prijspunten, het standaardiseren en optimaliseren van onze betalingsschema's, enzovoort. Dit trok onze aandacht,” verklaart DeKolf. “De mogelijkheden van de oplossing voor het evalueren, prioriteren en anderszins beheren van een pijplijn met bruikbare besparingen en andere mogelijkheden voor het verbeteren van de prestaties waren ook aantrekkelijk voor ons. De gebruikersinterface is eenvoudig te gebruiken en het team van Zycus was uitzonderlijk responsief wat betreft de ondersteuning voor ons.”

“Elk bedrijf heeft een grote keuze te maken als het voor het eerst begint aan een initiatief voor uitgavenanalyse,” merkt de CEO en oprichter van Zycus, Aatish Dedhia, op. “Ze kunnen voorzichtig te werk gaan, beginnen met de handmatige indeling en analyse van hun transacties, en hun organisatie langzaam gereed maken voor gedisciplineerdere en gestructureerdere manieren om beslissingen te nemen ten aanzien van uitgaven en contracten sluiten. Of ze kunnen ervoor kiezen om gebruik te maken van de opgebouwde kennis, expertise en het technologische leiderschap van een partner die meer dan tien jaar ervaring heeft in uitgavenanalyse in vrijwel elk industriesegment en op bijna elk continent. We zijn verheugd dat een bekende innovator zoals Avebe gekozen heeft voor de snelle oplossing om haar procurement teams in lijn te brengen met de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen en deze te bevorderen.”

Over Zycus

Zycus is een toonaangevende wereldwijde leverancier van procurement software suite bestaande uit modules voor zowel de upstream- als de downstream-onderdelen van de Source-to-Pay-cyclus. Ons productportfolio omvat toepassingen voor strategische procurement- uitgavenanalyse, eSourcing, contractbeheer, leveranciersbeheer en beheer van financiële besparingen, en operationele procurement- eProcurement, eFacturering. Onze innovatiegeest en onze passie om procurement te helpen meer zakelijke impact te creëren zijn terug te vinden in de honderden implementaties van procurement oplossingen die we de afgelopen jaren hebben ondernomen. Wij zijn er trots op om een aantal van de best-of-breed bedrijven als onze klant te hebben in verticals zoals productie, automobielsector, bankwezen en financiering, olie en gas, voedselverwerking, elektronica, telecommunicatie, chemische stoffen, gezondheid en farmaceutica, onderwijs en meer.

Stuur voor meer informatie over de Zycus een e-mail naar information@zycus.com of ga naar http://www.zycus.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zycus Inc.
Priyanka Potdukhe,1 866 563 9219
Manager- Public Relations
priyanka.potdukhe@zycus.com
of
Leg contact op -
Twitter - @Zycus
LinkedIn – Zycus
De Procurement Blog - http://www.zycus.com/blog/

Contacts

Zycus Inc.
Priyanka Potdukhe,1 866 563 9219
Manager- Public Relations
priyanka.potdukhe@zycus.com
of
Leg contact op -
Twitter - @Zycus
LinkedIn – Zycus
De Procurement Blog - http://www.zycus.com/blog/