Kurion benoemt Jacques Besnainou tot voorzitter

Jacques Besnainou, President of Kurion (Photo: Business Wire)

IRVINE, Calif.--()--Kurion, Inc., vernieuwer in beheer van nucleair en ander gevaarlijk afval, heeft vandaag de benoeming van Jacques Besnainou tot voorzitter bekendgemaakt. Besnainou vergezelt CEO Bill Gallo en oprichter John Raymont in het uitvoerend bestuur van het bedrijf.

Gallo en Raymont verklaarden: "We zijn verheugd dat we een leidinggevende van Jacques' kaliber mogen verwelkomen bij Kurion. Hij is de juiste leider op het juiste moment voor ondersteuning bij de verwezenlijking van het volledige potentieel van het bedrijf."

Kurions groeicurve loopt steil omhoog, dankzij de inzet van zijn afvalbeheertechnologieën in Japan, de Verenigde Staten en Europa. Het bedrijf heeft sinds 2013 kantoren geopend in het Engelse Warrington en de Japanse hoofdstad Tokyo om zijn uitbreiding naar deze regio's te ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kurion, Inc.
Katie Wood Znameroski
Phone: +1 (650) 801-7952
Fax: +1 (650) 508-8336
Katie.Wood@Zenogroup.com

Contacts

Kurion, Inc.
Katie Wood Znameroski
Phone: +1 (650) 801-7952
Fax: +1 (650) 508-8336
Katie.Wood@Zenogroup.com