Nieuwe Ethernet Extender ondersteunt M2M en internet der (industriële) dingen

GAITHERSBURG, Md.--()--Patton Electronics heeft vandaag bekendgemaakt dat de in de Verenigde Staten geproduceerde, draadbindende CopperLink CL2300E Ethernet Extender voor lichte industrie beschikbaar is voor pre-orders.

De CL2300E is ideaal voor uitbreidingen van Long Range Ethernet (LRE)-segmenten in machine-tot-machinenetwerken en industriële netwerken, omdat het systeem gebruikmaakt van draadbindende technologie voor de verwerking van vier gedraaide paren in één enkele ethernetaansluiting met superieure prestaties op gebied van snelheid en afstand.

Omdat Pattons CL2300E werkt op om het even welke koperen infrastructuur, elimineert het de kosten en vereiste tijd voor de aansluiting van nieuwe kabels voor WiFi Access Points, IP-camera's, programmeerbare controllers, debietmeters, magnetische sensoren en gelijkaardige IP-apparaten met SCADA of industriële Ethernet-gebiedsnetwerken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Patton Electronics
Glendon Flowers, +1 301 975 1000
press@patton.com

Contacts

Media:
Patton Electronics
Glendon Flowers, +1 301 975 1000
press@patton.com