Maverick Ventures betreedt Indiase markt met investering in Vserv

MUMBAI, India & SINGAPORE--()--Vserv, het toonaangevend platform voor mobiele marketing op basis van smart data, heeft getekend voor een investering van Maverick Capital Ventures, een 21 jaar oud durfkapitaalfonds en filiaal van het hedgefonds Maverick Capital. De samenwerking bouwt voort op Mavericks rijke verleden van succesvolle investeringen in mobiele bedrijven die zo uitgroeiden tot grootschalige platforms. Met deze investering meegerekend heeft Vserv in totaal 18 miljoen euro opgehaald, met inbegrip van 3 miljoen dollar van IDG Ventures India.

Vserv is in 2010 opgericht door Dippak Khurana en Ashay Padwal en is uitgegroeid tot een organisatie met tweehonderd werknemers en kantoren in India en Zuidoost-Azië. Vservs vlaggenschip, het platform AudiencePro, verenigt gegevens van verscheidene bronnen, zoals offline en online marketeers, telecomoperators, ontwikkelaars van mobiele apps en overige derden. Het platform creëert vervolgens gebruikersprofielen en activeert daarmee directe signalen. Dit maakt ongeëvenaarde ontdekking, analyse en verzilvering van eindgebruikers mogelijk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vserv
Rachita Vaid, rachita.v@vserv.com

Contacts

Vserv
Rachita Vaid, rachita.v@vserv.com