Panasonic doneert zonne-energielantaarns aan VN-programma tegen ebola

(From left) - Satoshi Takeyasu, Panasonic Corporation Executive Officer in charge of Groupwide Brand Communications Division, and Ms. Izumi Nakamitsu, Assistant Secretary-General, Assistant Administrator and Director of the Crisis Response Unit at UNDP (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Overheden en internationale organisaties hebben na de grote en verreikende impact van de ebola-epidemie in West-Afrika behoefte aan meer ondersteuning voor hun hulpacties. Daarom hebben ze de private sector opgeroepen de getroffen gemeenschappen hulp te bieden bij hun basisbehoeften.

Panasonic reageerde in december 2014 met de donatie van 240 zonne-energielantaarns aan het ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties. Deze lantaarns verlichten nu de leefomgeving van mensen die ebola overleefden, wezen, medische teams en personen die de epidemie bestrijden in de getroffen gebieden in Liberia, waar de uitbraak bijzonder ernstig is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communication Group
Public Relations Office
+81-3-3574-5729
presscontact@ml.jp.panasonic.com

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communication Group
Public Relations Office
+81-3-3574-5729
presscontact@ml.jp.panasonic.com