Wipro werkt samen met Flytxt aan systemen voor analyse van mobiele consument

BANGALORE, India & LONDON & EAST BRUNSWICK, N.J.--()--Wipro Ltd, een toonaangevend bedrijf in IT, advies en bedrijfsprocesdiensten, heeft vandaag bekendgemaakt dat het een samenwerking met Flytxt is aangegaan. Samen met dit in de verzilvering van mobiele consumentendata gespecialiseerde bedrijf biedt Wipro oplossingen ter verbetering van de klanttevredenheid en verhoging van de omzet.

De samenwerking brengt Flytxts bewezen Mobile Consumer Analytics-technologie samen met Wipro's expertise in de telecomsector. De bedrijven leveren samen systemen die problemen met het genereren van meetbare, economische waarde uit snelgroeiende, diverse datastromen aan het licht brengen.

De systemen analyseren data die zijn gegenereerd uit de telecoms en produceren met behulp van op data en keuzewetenschap gebaseerde data werkbare inzichten in consumentengedrag.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wipro Ltd.
Purnima Burman, +91 80 39916260
purnima.burman@wipro.com

Contacts

Wipro Ltd.
Purnima Burman, +91 80 39916260
purnima.burman@wipro.com