eAsic en Comcores kondigen beschikbaarheid CPRI v6.1 aan

SANTA CLARA, Calif.--()--eASIC Corporation kondigt samen met Comcores ApS aan dat hun Common Public Radio Interface (CPRI) v6.1 voor eASICs 28 nanometer grote Nextreme-3-apparaten per direct beschikbaar zijn.

Met een hogere basissnelheid van 12,165 Gbps en effici├źntere lijncodering ondersteunt CPRI v6.1 een breder radiofrequentiesignaal, tot wel 240MHz. Dit is nodig voor de proliferatie van C-Ran-fronthaulnetwerken. In combinatie met de nieuwe standaarden ETSI, ORI, ISG voor 2:1 LTE-compressie zonder verlies kan de effectieve bandbreedte worden uitgebreid naar 480MHz en tegelijkertijd voldoen aan de eisen op gebied van radiofrequentieprestaties en vertraging.

eASIC is een bedrijf in halfgeleiders zonder fabrieken en levert op maat gemaakte platforms van geïntegreerde circuits. Comcores ApS is een gespecialiseerde aanbieder van intellectueel eigendom op gebied van siliconentechnologie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

eASIC Corporation
Brent Przybus, 408-855-9200
bprzybus@easic.com

Contacts

eASIC Corporation
Brent Przybus, 408-855-9200
bprzybus@easic.com